Calamiteiten pagina

Tekst inzake calamiteiten procure Frankema Multivloeren.

Statement Frankema multivloeren

Statement inzake actuele calamiteit.

Berichtgeving

Renovatie koelcel te Melle (België)

6 april 2022

In opdracht van Pro XS Techniek heeft Frankema Multivloeren inpandig bij een supermarkt in Melle (België) een nieuwe betonvloer aangebracht in de koelcel.

Uitbreiding overslagloods Omrin te Groningen

2 april 2022

In opdracht van Jorritsma Bouw heeft Frankema Multivloeren BV de betonvloer in 1 fase gestort en monolith afgewerkt. De oppervlakte van deze hal bedraagt ruim 3.100 m2.

Verlenging VCA* certificaat

30 maart 2022

Frankema Multivloeren heeft met succes haar VCA* 2017 / 6.0 certificaat in ontvangst mogen nemen.

Frankema neemt elektrische vlindermachines in gebruik

21 maart 2022

Frankema Multivloeren BV gaat met haar tijd mee, ter bevordering van de arbeidsomstandigheden en de gezondheid van al onze medewerkers heeft Frankema 2 nieuwe accu vlindermachines in gebruik genomen.

Overlaging bedrijfshallen te Kampen

9 maart 2022

In opdracht van HES Kampen heeft Frankema Multivloeren bestaande vloeren, welke bestonden uit stelconplaten, geheel overlaagd.

Uitbreiding Recco Emmeloord

14 februari 2022

In opdracht van Van Ginkel Bouw heeft Frankema Multivloeren de betonstort uitgevoerd voor de uitbreiding bij Recco in Emmeloord.

Nieuwe staalvezelvloer t.b.v. lasersnijsysteem Dumaco Kampen

10 januari 2022

In samenwerking met Meetech heeft Frankema Multivloeren BV bij Dumaco in Kampen een nieuwe staalvezelvloer aangebracht ten behoeve van een nieuw te plaatsen Laser-snijmachine.

Bouw schakelstations

2 december 2021

Frankema Multivloeren is betrokken bij de bouw van diverse schakelstations benodigd voor de uitbreiding van het Nederlandse energie netwerk. Onder meer ten behoeve van wind- en zonneparken.

Aanpak Ring zuid Groningen: Onderdoorgang nr. 2 Fietsers/voetgangers nabij Brailleweg

2 december 2021

De voorbereidingen voor de betonstort van de 2e fietsers/voetgangerstunnel nabij de Brailleweg zijn in volle gang. De contouren worden steeds duidelijker zichtbaar. Het betreft hier afrit 39 (Groningen centrum), vanuit de richting Assen – Groningen.

Aanpak Ring Zuid Groningen: Spoordek verplaatst naar haar definitieve plek

13 mei 2021

In de afgelopen periode is het spoordek nabij appartementencomplex De Frontier op haar voorbouw locatie verder opgebouwd en in gereedheid gebracht om vervoerd te worden naar haar definitieve plek.