Onze Corona (COVID-19) maatregelen

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft Frankema Multivloeren BV maatregelen getroffen. We volgen de officiële richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de GGD en het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland.

Bijgewerkt op 15 februari 2022

Update

In lijn met de momenteel geldende richtlijnen zijn de corona maatregelen afgeschaald. Indien noodzakelijk zal Frankema Multivloeren BV de op dat moment actuele maatregelen terstond invoeren.

De veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, onderaannemers, klanten, leveranciers en gebruikers staan voorop. Hieronder lees je wat onze maatregelen inhouden en wat dit mogelijk voor jou betekent. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen.

Voor onderaannemers, comakers en leveranciers

Het werk op de bouwplaatsen wordt voortgezet zolang de bouwplaatsen openblijven, waarbij alle maatregelen die van kracht zijn nageleefd dienen te worden.

Het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland vormt de basis. De maatregelen die wij hanteren staan in ons Protocol Bouwplaats.

Op naleving hiervan wordt toegezien. Ook buiten onze bouwplaatsen vragen we om maximale naleving van de coronamaatregelen.

Download het Protocol bouwplaats voor je op onze bouwplaats komt.

Voor klanten

We zijn in staat om ons werk te blijven doen binnen alle gestelde kaders en richtlijnen. Daar waar dat niet kan, bekijken we per situatie welke alternatieve mogelijkheden we hebben. Dit vraagt een goede afstemming met jou als klant. Indien dit speelt, nemen we binnenkort graag contact met je op om hierover het gesprek aan te gaan.

We annuleren (deelname aan) alle bijeenkomsten en evenementen tot en met vrijdag 30 april 2021.

Medewerkers van wie de werkzaamheden dat toelaten, werken vanuit huis.

Ons kantoor is fysiek gesloten. Maar we werken gewoon door. We zijn telefonisch minder bereikbaar en maken voor overleg en afspraken gebruik van (online) communicatiemiddelen. Binnenkomende meldingen en calamiteiten worden, voor tot zover dit mogelijk is, opgepakt.

Onze collega’s die op de bouwplaatsen werken zetten hun werkzaamheden voort. Zij werken volgens strikte protocollen. Bij milde klachten, zoals neusverkoudheid, koorts (>38 graden), hoesten en last van de luchtwegen, blijven ze thuis. Ook als iemand in het gezin koorts heeft.

 

Downloads