Frankema Multivloeren sponsort Jeroen Hilster – Toptalent!

In het kader van maatschappelijk ondernemen en het ondersteunen van opkomend talent sponsort Frankema Multivloeren Jeroen Hilster –
Toptalent in het raceteam Oosterveens Ashford Formula racing.

Jeroen Hilster is in 2014 gestart met racen (in de Molenaar NSF 100 cup). In deze cup wordt er gereden op een Honda NSF 100 cc racemotor op diverse kartbanen in Nederland. Hier heeft hij 1 seizoen gereden en is als 16e geëindigd in het kampioenschap. Een mooie eerste prestatie!

Jeroen heeft geraced op internationale Europese circuits waaronder Duitsland, Spanje, Engeland en Nederland. Hij is op een Yamaha R6 mee gaan doen in de Procup 600 klasse van de Open wegrace cup. In zijn eerste jaar (2017) werd hij Nederlands Kampioen.

In 2018 is Jeroen overgeplaatst naar de Supercup 600 klasse, de hoogste 600 cc klasse in Nederland en eindigde hij als 14e in het eindklassement.  Jeroen is daarna aan de slag gegaan met Tristan Lentink, een rijderscoach die hem onder andere begeleid in het rijden van de ideale lijnen. Met als resultaat dat Jeroen in de laatste wedstrijd als 5e finishte. Een topprestatie!

Sinds dit seizoen (2019) is hij opgenomen in het raceteam Oosterveens Ashford Formula Racing en zal Jeroen weer gaan deelnemen in de Supercup 600 klasse.
De voorjaars training is geweest in Valencia, waarbij ze een flinke vooruitgang hebben geboekt.

Frankema Multivloeren ondersteunt graag een toptalent als Jeroen Hilster. We wensen Jeroen alle succes!

Meer weten?

Jeroen Hilster #45 (Facebook)
Oosterveens Racing (website)
Oosterveens Racing (Facebook)