Wij wensen u hele fijne kerstdagen & een fantastisch 2024 + Vakantiemelding

Namens Frankema Multivloeren wensen wij u hele fijne kerstdagen & een fantastisch 2024!

Het jaar loopt bijna ten einde. Een mooi moment om u hartelijk te bedanken voor uw vertrouwen. We kijken ernaar uit om u ook in 2024 weer van te dienst te zijn. 2024 is voor Frankema Multivloeren een memorabel jaar, op 24 februari is de dag dat wij ons 35 jarig jubileum mogen vieren. En wat een 35 jaar! Elke dag zijn we trots op wat we doen. Op de website blikken we regelmatig terug op onze uitgevoerde projecten.

Afgelopen jaar mocht ons bedrijf weer veel diverse projecten uitvoeren, variërend van groot tot klein. Van een kleine terrasvloer tot en met grote kunstwerken door heel Nederland en daarbuiten. Met ons enthousiaste en hardwerkende team kregen we het weer voor elkaar!

Onze mensen bouwen aan duurzame en gedenkwaardige projecten, voor uiteenlopende klanten. Dit doen wij zoals u gewend bent met onze expertise & passie voor beton! Frankema kijkt wat dat betreft alweer vooruit naar het nieuwe jaar met mooie uitdagingen.

Via deze weg willen we u bedanken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en zien we je graag terug in 2024!

Namens het gehele team van,
Frankema Multivloeren BV

Vakantiemelding

Wij maken van deze gelegenheid gebruik om u te informeren dat wij vanaf 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024 gesloten zijn. Vanaf maandag 8 januari 2024 staan onze medewerkers weer voor u klaar.

Deel dit bericht via: